Har du lyst å være med i en smågruppe?

House groupSelv om store samlinger med god lovsang er flott, er det i smågruppene vi får det fellesskapet vi trenger for å vokse i kjennskap til Gud. Dette er grupper med typisk 10-20 mennesker som møtes hver eller annenhver uke for å bygge relasjon med Gud og hverandre. Hvis du ser etter et sted der du kan få nye venner, bygge dypere relasjoner, oppleve Guds kjærlighet og ha det gøy, bør du virkelig melde deg på en av de spennende smågruppene vi har i Oslo Vineyard.

Smågruppene våre er trimesterbasert. Det vil si at de starter og slutter i tre perioder i løpet av året. Det gjør det mulig for alle å melde seg på grupper på samme tid. Dette kalles påmeldingsperiode eller kampanjeperiode. Disse finner sted i August/September, Desember/Januar og April/Mai  og varer 3-4 uker hver gang. Program og påmelding finner du her.

Lederne for smågruppeområdet er Ståle og Kathleen Klommestein.

 

Kommentarer er stengt.