Oppgaver innenfor media – lyd, web, foto, film

Zune-PodcastsTilrettelegge podcast. Vi har en del forkynnelse som vi ønsker å gjøre enklere tilgjengelig for folk. Finnes det noen som kan tilrettelegge for podcast, eventuelt også bearbeide og legge ut lydfiler? Ta kontakt med Ole Petter.

offer_grey_horizontal_line

 web-designer_1345385386Lyst å bidra på web og sosiale medier?
Kanskje er du opptatt av godt design eller å skrive innhold, brukervennlighet, funksjonalitet eller sosiale medier?
Vi ser etter deg som regner Oslo Vineyard som din menighet og ønsker at vi skal utnytte mulighetene som god internettkommunikasjon gir. Ta kontakt med Ole Petter

offer_grey_horizontal_line

mediaEngasjert i grafisk design, foto, film, animasjon etc.?
Har du kreative mediaideer og evner, og drømmer om å bruke dem i misjon- og menighetssammenheng? Et bilde kan si mer enn tusen ord, som de sier. Har du lyst å bruke gaven din innenfor design, film og video har vi fantastiske muligheter og rom for kreativ boltring på en hel rekke områder. Ta kontakt med Aslak

offer_grey_horizontal_line

images[8]Lyst til å skru lyd? Ønsker du å bidra til inspirerende gudstjenester i Oslo Vineyard? Det er ikke bare det som skjer fremme på scenen som bidrar til dette. Men også det som gjøres av andre oppgaver, så som lydteknikerne. Å satse på lydteknikere er derfor en viktig prioritet for oss. Vi legger til rette for opplæring og oppfølging for nye. Vil du være med i lydteknikergruppen så ta kontakt med Ole Petter Erlandsen. Ole Petter

Advertisements

Kommentarer er stengt.