Aktuelt:

.

 På besøk?

kaffehjerte

Vi ønsker å gjøre det så hyggelig som mulig for deg å komme til Oslo Vineyard. For mer informasjon om hva som kan være nyttig å vite og hva du kan forvente deg, så trykk her.

.

.

.

Palmefrokost 25. mars kl. 11:00

palmesøndag 2

.

Velkommen til palmefrokost i Oslo Vineyard søndag 25/3 kl. 11! Vi spiser litt sammen og blir med på en vandring fra palmesøndag til langfredag – hvor Jesu budskap knyttes sammen med jødenes påskefeiring på en måte du kanskje aldri har opplevd. Det blir lovsang og tid til å snakke sammen. Barna er sammen med de voksne under hele møtet.

Dette er også en fin anledning til å be med seg noen som ikke er så vant til kristne møter, og som gjerne hører budskapet om Jesus presentert på en annerledes måte!

.

.

Bønn og fastetid 9. –  26. april!

Skjermbilde 2018-03-01 kl. 20.01.55Lederteamet opplever at Oslo Vineyard er inne i en spesiell tid og vi ønsker at vi som menighet kommer sammen for å søke Gud og hans ledelse for veien videre.

Vi vil derfor sette av en tid til bønn og faste 9. til 26. april, hvor vi også kommer sammen til et par egne bønne- og lovsangssamlinger.

For mer informasjon og kort undervisning om faste, trykk her.

 

.

 

Bli med på kino! Tirsdag 20 mars kl.1800

Skjermbilde 2018-03-02 kl. 08.55.16I filmen er det sterke autentiske øyeblikk og skildringer av mennesker som får livene sine forvandlet av Jesus. Bl.a familien til David Lou Bega. For mer informasjon trykk her. Send SMS til Aslak Rønneseth for interesse, 93247964 eller Heidi Strømsmo, 98093673

.

Velkommen til  «Vokse dypere» konferanse 19-21 april

Skjermbilde 2018-02-12 kl. 11.07.39 Ian Ross bor i Canada og er tilknyttet Father Heart Ministries og Partners In Harvest nettverket. Hans lidenskap er at mennesker skal få erfare Gud vår Fars kjærlighet og forstå hvem vi er som sønner og døtre av vår himmelske Far. Catch the Fire Oslo og Oslo Vineyard står sammen om å arrangere «Encountering the Father’s love» hvor Ian Ross kommer til å dele. Clayton Simon fra Catch the Fire Oslo vil lede lovsang. Du inviteres herved til Oslo 19.-21.04.2018 i Oslo Vineyard sine lokaler (torsdag kveld til lørdag kveld). Deltageravgiften er på kr. 425,- og det er rabattert pris for uføre, studenter og ungdom.  Lørdag kveld kan du som deltar og betaler deltageravgift, invitere med deg personer som ønsker å finne ut hvem Gud, eller som søker svar på spørsmål rundt tro, eller som ønsker å erfare Gud som Far. De kan delta gratis som dine gjester på møte lørdag kl. 19.

Her kan du lese hele BROSJYREN; Vokse Dypere 19-21 04 2018 Husk å melde deg på; HER.

.

 Gavefond til lokale tiltak

imagesHver måned setter OV til side minst 10 % av bruttoinntekter i et gavefond. 40 % av dette skal brukes til å velsigne ulike lokale tiltak, gjennom menighetens aktive medlemmer.

Hensikten med fondet er å inspirere til aktivt engasjement i vårt nærmiljø for å vise Guds godhet på en praktisk måte. Det kan være støtte til et enkeltmenneske, en gruppe, som f.eks. ønsker å gjøre gode gjerninger i sitt nærområde; en organisasjon, enkelttiltak eller et prosjekt. For mer info trykk her

.

Faste aktiviteter:

Gudstjeneste søndager kl.11.00

OOslo Vineyard lokalerslo Vineyard Kristne Fellesskap møtes til gudstjeneste kl.11.00. hver søndag.

Etter gudstjenesten har vi åpen café hvor du er velkommen til å ta en kaffe og noe å tygge på samtidig som du blir bedre kjent med oss.

Lokalene er tilrettelagt for bevegelseshemmede og gudstjenesten blir simultantolket til engelsk.

Før gudstjenesten møtes vi  for å be sammen fra kl.1000-1040. Bønnerommet ligger i kontorlokalene.  Det er folk i lokalene som kan vise deg hvor det er.

.

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA OSLO VINEYARD CA. 1 X PR. MÅNED?
   mailicon    Trykk her.

ØNSKER DU Å VÆRE MED Å GI TIL OSLO VINEYARD?  images

  •   Det er mulig å gi en gave gjennom Vipps: #95000
  •   Eller å sette inn på kontonummer: 3000.15.41400
  •   Eller å melde deg på Avtalegiro ved å trykke  her: Jeg vil være med å gi fast!